• Dołącz do Nas
        • #fajnezsuip
    • Aktualny czas

      Niedziela 02.04.2023
    • Aktualności

      Co nowego w szkole?
      •  "Zakręcona Akcja" Szkolnego Koła Wolontariatu
        • "Zakręcona Akcja" Szkolnego Koła Wolontariatu
        • 02.12.2022
        • Działalność Szkolnego Koła Wolontariatu wspiera kształtowanie postaw wrażliwości, empatii jako formy przygotowania do aktywnego udziału w życiu społecznym.

          Na co dzień młodzież zauważa na ulicy, w sąsiedztwie, dowiaduje się z mediów o wielu problemach społecznych. Chęć angażowania się w ich rozwiazywanie jest naturalną reakcją. Dlatego naszym obowiązkiem jest stworzenie możliwości działania na rzecz innych.

        • "Zakręcona Akcja" Szkolnego Koła Wolontariatu: Czytaj więcej
      • Międzynarodowe Targi Turystyczne
        • Międzynarodowe Targi Turystyczne
        • 29.11.2022
        • Dla większości z nas wakacyjny wyjazd to świetny sposób na regenerację duszy i ciała, ale świeże powietrze, zmiana otoczenia, zwolnienie tempa i duża dawka słońca to nie jedyne lekarstwa, które turystyka ma nam do zaoferowania.
          Klasy o profilu turystycznych w dniu 24.11.2022 odwiedziły Targi Turystyczne w największym w tej części Europy Centrum Targowo-Kongresowym Ptak Warsaw Expo w Nadarzynie. Targi są doskonałą okazją do nawiązania relacji biznesowych, pozyskania nowych klientów i odkrycia nieznanych dotąd rynków, poznania zwyczajów, kultury, smaków.
          Targi to prezentacja najciekawszych destynacji turystycznych, które umożliwią błyskawiczną „podróż” dookoła świata w samym sercu Europy. Wystawy podzielone były na Salon Turystyki Krajowej i Zagranicznej. Na stoiskach nie zabrakło konkursów z ciekawymi nagrodami, degustacji lokalnych przysmaków i trunków, interesujących pokazów narodowych

        • Międzynarodowe Targi Turystyczne : Czytaj więcej
      • Tydzień fryzjerstwa w ZSUiP
        • Tydzień fryzjerstwa w ZSUiP
        • 28.11.2022
        • Za nami szkolny tydzień fryzjerstwa - czas na podsumowanie – Oj, działo się!!!

          Od poniedziałku do piątku (21-25 listopada) naszą szkołą zawładnęło fryzjerstwo. Akcenty fryzjerskie pojawiły się praktycznie wszędzie. Nasze pracownie przeniosły się w tym tygodniu na korytarze budynku głównego szkoły, gdzie młodzież klas fryzjerskich wykonywała szybkie stylizacje fryzur. W ofercie usług fryzjerskich znalazły się także zabiegi badania włosów i skóry głowy za pomocą mikrokamery trychologicznej oraz komputerowy dobór fryzur przy wykorzystaniu programu Hair Concept. W zabawnej formie przedstawione zostały ciekawostki, fakty i mity o włosach. Codziennie odbywały się quizy o tematyce fryzjerskiej, wystawa prac konkursowych FRYZURA NIE Z WŁOSÓW i szkolny plebiscyt, który wyłonił zwycięskie prace konkursowe.Ostatni dzień był dniem niecodziennych fryzur oraz podsumowaniem konkursu. Odbyła się uroczy

        • Tydzień fryzjerstwa w ZSUiP : Czytaj więcej
      •  Konkurs fryzjerski FRYZURA ,,NIE Z WŁOSÓW”
        • Konkurs fryzjerski FRYZURA ,,NIE Z WŁOSÓW”
        • 28.11.2022
        • Kreatywność, to bardzo ważna umiejętność w zawodzie fryzjera. Młodzież klas fryzjerskich zaprezentowała nam swoje twórcze zdolności projektując i wykonując stylizacje na główkach fryzjerskich przy wykorzystaniu różnorodnych materiałów i technik pracy. Główki fryzjerskie, na których zostały wykonane stylizacje pozbawione były włosów, po wcześniej wykonywanych strzyżeniach- otrzymały „drugie życie”.

        • Konkurs fryzjerski FRYZURA ,,NIE Z WŁOSÓW”: Czytaj więcej
      • Espresso, caffe latte, americano....
        • Espresso, caffe latte, americano....
        • 24.11.2022
        • Najlepsze spotkania to te przy kawie, dlatego tez mlodzi bariści Patrycja i Adam z klasy 2 TZR uatrakcyjnili spotkanie Zespołu Pedagogów i Psychologów. Zaserwowali uczestnikom ulubione kawy: espresso, caffe latte, americano.

        • Espresso, caffe latte, americano....: Czytaj więcej
      • Czy w gastronomii są warkocze i grzebienie?
        • Czy w gastronomii są warkocze i grzebienie?
        • 24.11.2022
        • Podczas trwania tygodnia branży fryzjerskiej Natalia, Wiktoria, Martyna i Marcin z grupy kucharzy klasy 2ks na zajęciach pracowni gastronomicznej zaplatali warkocze z ciasta drożdżowego i formowali grzebienie z ciasta francuskiego.

        • Czy w gastronomii są warkocze i grzebienie?: Czytaj więcej
    •  

       

    • Zapraszamy na nasze social media oraz strony miejskie

      • UM Płock
      • BIP
      • Oficjalny profil na Facebooku
      • Oficjalny profil na Instagramie
      • Profil szkoły na Tiktoku
      • Oficjalny kanał na Youtube
    • Liczba wizyt

      liczba odwiedzin: 130043